Η εταιρεία VALAIS δημιουργήθηκε από τον Βαλαή Μάριο και Βαλαή Γιώργο στην Ρόδο το 2001 και από τότε βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Η VALAIS είναι εμπορική – εισαγωγική εταιρεία και δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα με πληθώρα εμπορευμάτων. Διαθέτουμε εμπόρευμα για σούπερ μάρκετ, τουριστικά μαγαζιά, είδη λαϊκής τέχνης και μίνι μάρκετ. Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολλή μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων όπως θα δείτε και μέσα στο site της εταιρείας. Εκτός από αυτά που θα δείτε υπάρχουν και άλλα, γι' αυτό επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη ενημέρωση σας. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Προσφέρουμε άμεση παράδοση, ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την αγορά , ποιότητα στα προϊόντα.

Η VALAIS έχει την φιλοσοφία που είναι η επιτυχία για των κάθε ιδιοκτήτη επιχείρησης

» Ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
» Συνέπεια και ευελιξία απέναντι στους πελάτες μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
» Άμεση και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.
» Ανανέωση της γκάμας των εμπορευμάτων με καινούργιες ιδέες για την διαφορά από τον ανταγωνισμό και κερδοφορία του πελάτη.
» Στήριξη του πελάτη με επάρκεια εμπορευμάτων.
» Φιλικές σχέσης με τους πελάτες μας.

Όλα τα παραπάνω έχουν έναν κοινό στόχο την καλύτερη και προσοδοφόρα ικανοποίηση των πελατών μας. Την καλύτερη επαφή με τους πελάτες μας. Την καλυτέρευση τον δύσκολων σαιζόν που περνάμε.

Σας ευχαριστούμε που μας προτιμάτε για της αγορές σας. Σας ευχόμαστε καλές και γρήγορες πωλήσεις, υγεία και καλές δουλείες.

Φιλικά

Βαλαής Μάριος
Βαλαής Γιώργος

logo


Υπεύθυνος Επιχείρησης: Μάριος Βαλαής


ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα139615

Στοιχεία Επικοινωνίας

location  5ο χιλ. Ρόδου - Λίνδου, Ρόδος

phone  2241031699

call 24  6944243505

envelope  valaismg@otenet.gr

Παραγγελίες

Για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήτε στο τηλέφωνο 2241031699 ή να μας στείλεται ηλεκτρονικά το e-mail σας στο valaismg@otenet.gr

Υπέυθυνος παραγγελιών: κ. Βαλαής Μάριος